Screen

Hier vindt u snel en gratis een nieuw screen. Na het volgen van 4 eenvoudige stappen, ontvangt u kosteloos offertes van zonwering-leveranciers uit uw regio.

Stap 1: Kies uw categorie

Screen leverbaar in verschillende kleuren en dessins

Enkele tientallen jaren geleden werd een screen vooral geplaatst bij bedrijven, ziekenhuizen of andere instellingen. Maar gaandeweg zijn steeds meer particulieren geïnteresseerd in deze vorm van zonwering. Niet zo gek, want een screen is bijzonder effectief en is relatief goedkoop. Vroeger werd een screen eigenlijk alleen geleverd in een soort beige, grijze kleur. Voor een zakelijk pand prima. Tegenwoordig kunt u een screen bestellen in veel meer verschillende kleuren en dessins.

Hoe werkt een screen ?

Een screen doet wat het moet doen: het weert de zon en ook de warmte uit uw huis. Een screen wordt aan de buitenzijde van het kozijn gemonteerd. Een screen bestaat uit een geavanceerd, zonfilterende glasvezeldoek. De screen werkt ongeveer zoals een rolluik: het doek rolt tussen zijgeleiders van boven naar beneden. Dit kan handmatig gedaan worden, maar ook een automatisch bedieningssysteem is mogelijk. Daarnaast wordt er steeds meer aandacht besteed aan een geïntegreerd screen voor bijvoorbeeld erkers en dakkapellen.

Duurzame screen

U zoekt een screen die perfect bij uw huis en wensen past? Laat u goed informeren over de mogelijkheden. Die zijn werkelijk talloos. Een screen dient perfect te passen en zal dan ook met veel precisie opgemeten moeten worden. Verder dient een screen veilig, makkelijk bedienbaar en duurzaam te zijn. Dat betekent dat een screen gemaakt moet zijn van roestvrij en slijtvast materiaal. Over al deze zaken kan een echte vakman u goed adviseren. Het is tenslotte de bedoeling dat u nog jaren zult genieten van uw screen.

Veel plezier met het vinden van een nieuw screen

screen Vind uw zonwering

Zonwering Nieuws

Er is nog geen Zonwering nieuws beschikbaar...

Laatste update: 23-07-2024  |  © Webdesign by JBB Media  |  Ontwerp ZOIEZO grafisch werk  |