Rolluiken

Hier vindt u snel en gratis de juiste rolluiken. Na het volgen van 4 eenvoudige stappen, ontvangt u kosteloos offertes van zonwering-leveranciers uit uw regio.

Stap 1: Kies uw categorie

Multifunctionele rolluiken

Rolluiken zijn niet alleen geschikt om de zon te weren, maar worden ook vaak geplaatst vanwege hun inbraakwerende eigenschappen. Rolluiken worden van binnenuit bediend en bieden, eenmaal gesloten, een hoge mate van privacy. Afgezien van de warmte van de zon, houdt u met rolluiken in de winter de koude buiten, en rolluiken zijn ook in grote mate geluidswerend. Een multifunctioneel accessoir voor uw woning. Zowel in de zomer als in de winter.

Veel keuzes te maken met rolluiken

Rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Aluminium, staal en zelfs in hout. Al is deze laatste keuze niet meer zo voor de hand liggend. Maar een enkele keer is de keuze voor houten rolluiken denkbaar, bijvoorbeeld bij een monumentaal pand. Rolluiken zijn leverbaar met diverse modellen omkastingen en in een aantal kleuren. Een andere optie van rolluiken is, om rolluiken te integreren in het kozijn. Inbouw rolluiken zijn mooi, maar zeker niet beter dan opbouw rolluiken.

Rolluiken voor Velux dakramen

U heeft een fijne zolderkamer, voorzien van een aantal Velux dakramen. Voor dit type ramen zijn er speciale rolluiken verkrijgbaar. Ze bieden een perfecte bescherming tegen zonnewarmte en zorgen voor een goede verduistering. Deze rolluiken verminderen het lawaai van buitenaf, zoals regen en hagel, en isoleren extra tegen de kou in de winter. De rolluiken werken op zonne-energie. De rolluiken zijn voorzien van een zonnepaneel die bevestigd is aan de buitenzijde. Op deze manier wordt voldoende stroom opgewekt voor de bediening.

Veel plezier met het vinden van uw rolluiken.

rolluiken Vind uw zonwering

Zonwering Nieuws

Er is nog geen Zonwering nieuws beschikbaar...

Laatste update: 23-05-2024  |  © Webdesign by JBB Media  |  Ontwerp ZOIEZO grafisch werk  |