Doek zonnescherm

Hier vindt u snel en gratis het juiste doek voor een zonnescherm. Na het volgen van 4 eenvoudige stappen, ontvangt u kosteloos offertes van zonwering-leveranciers uit uw regio.

Stap 1: Kies uw categorie

Onderhoudsvrij doek zonnescherm

Eenmaal gekozen voor een bepaald type zonwering, is het tijd om na te denken over welk soort doek zonnescherm u wenst. Daarover hoeft u misschien niet lang na te denken, want u wilt dat het doek zonnescherm past bij de rest van de kleuren van uw woning. En het doek zonnescherm moet van een materiaalsoort zijn die onderhoudsvrij is en zeker geen schimmelplekken gaat vertonen. Het doek zonnescherm hangt immers het hele jaar in weer en wind en dient zeker nog jaren na plaatsing mee te gaan.

Doek zonnescherm beïnvloedt sfeer terras en huis

Uiteraard wilt u een sterk en onderhoudsvrij doek zonnescherm. Maar heeft u er wel eens bij stilgestaan dat de keuze van de kleur van het doek zonnescherm ook werkelijk iets doet met de lichtsfeer van uw huis of terras? De kleur van het doek zonnescherm beïnvloedt de sfeer en het gevoel van comfort en welzijn. Een doek zonnescherm beschermt natuurlijk tegen de schadelijke UV straling, stoot de warmte af en verzacht het felle zonlicht. Maar u wilt binnenshuis toch zeker geen lampje aan doen om een boek te lezen? Het advies: kies niet voor een té donker doek.

Met doek zonnescherm beschermt tegen zonnestraling

Het mag duidelijk zijn, een doek zonnescherm biedt een extreem hoog beschermingsniveau tegen UV straling. En bijna iedereen weet dat een overmatige blootstelling aan de zon gevaarlijk is. De mate van bescherming is wel afhankelijk van de kleur van het doek zonnescherm. Lichte zonneschermen, die meer UV stralen doorlaten dan donkere schermen, zijn bijvoorbeeld net zo doeltreffend als een zonnebrandcrème met factor 50. Hoe donkerder het doek zonnescherm, hoe beter én langer de bescherming tegen de zon.

Veel plezier met het vinden van een nieuw doek voor een zonnescherm.

doek zonnescherm Vind uw zonwering

Zonwering Nieuws

Er is nog geen Zonwering nieuws beschikbaar...

Laatste update: 23-07-2024  |  © Webdesign by JBB Media  |  Ontwerp ZOIEZO grafisch werk  |