Markies

Hier vindt u snel en gratis een nieuwe markies. Na het volgen van 4 eenvoudige stappen, ontvangt u kosteloos offertes van zonwering-leveranciers uit uw regio.

Stap 1: Kies uw categorie

Veel voordelen met markies

Een groot voordeel van een markies is dat de zoninval ook aan de zijkanten geweerd wordt. Vanwege de stevige constructie van de markies, is deze goed bestand tegen wind. Een windvlaag tijdens een onverwachte zomerse bui kan nogal eens wat schade aanrichten. Een markies is hier beter tegen bestand dan bijvoorbeeld een knikarm systeem. Het doek van een markies is veelal vochtbestendig, schimmel- en rotwerend en vuilafstotend. Een speciale coating zorgt ervoor dat het doek voor langere tijd zijn frisse uitstraling behoudt.

Nostalgische uitstraling met markies

Voor veel mensen is de markies de meest charmante vorm van zonwering. Een markies heeft een klassieke uitstraling en zeker wanneer de kleur is afgestemd op de woning, vormt een markies een echte aanvulling op de sfeer van het huis. Uw woning krijgt, of behoudt, met een markies zijn nostalgische uitstraling. Bijzonder geschikt dus voor authentieke woningen, bijvoorbeeld met veel erkers. Met erkers is het in de regel moeilijk om een andere vorm van zonwering te plaatsen, maar markiezen zijn juist hiervoor erg geschikt.

Markies voorzien van sterk frame

Het frame van een markies is in aluminium of in (hard) hout leverbaar. Aluminium is een materiaal dat nagenoeg onderhoudsvrij is. Indien u kiest voor een houten frame in uw markies, betekent dat misschien dat u deze toch eens moet onderwerpen aan een schilderbeurt. Een markies kan echter prima overwinteren en hoeft echt niet elke winter verwijderd te worden. Het doek van een markies is gemaakt van synthetisch materiaal en hierdoor niet erg gevoelig voor schimmel of slijtage.

Veel plezier met het vinden van een nieuwe markies

markies Vind uw zonwering

Zonwering Nieuws

Er is nog geen Zonwering nieuws beschikbaar...

Laatste update: 11-06-2024  |  © Webdesign by JBB Media  |  Ontwerp ZOIEZO grafisch werk  |